Jehněčí kolínko na zelenině
a červeném víně, šťouchané brambory s jarní cibulkou.
Špenátová polévka
doplněná kokosovým mlékem
Tatar z červené řepy
Lehké, chutné, barevné a zdravé :-)
Medailonky z panenky
Vepřová panenka v kombinaci s pohankou a houbami. Mňam...
Jeseter s kroupami
Ryba s netradičním zeleninovo kroupovým rizotem.
Svatomartinská husa
Klasika klasik: pořádně propečená husa a svatomartinské víno k tomu.
Dýňové rizoto
Pojďte do toho. Jednoduché a chutné.
Guliváry s mákem
Guliváry aneb švestkové knedlíčky z bramborového těsta.
Zelňačka s klobáskou
Jak se pořádně zahřát v zimních měsících?
Na Sněžku Obřím dolem
7,1 km – cca 3,5 hodiny